Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Міккі Рурк знову вийде на ринг

Міккі Рурк знову вийде на ринг
238707 ПЕРЕГЛЯДІВ

Відомий голлівудський актор Міккі Рурк вирішив продовжити боксерську кар’єру. Зараз актор, який у минулому був успішним боксером, активно тренується і вже влітку планує вийти на ринг


Відомий голлівудський актор Міккі Рурк вирішив продовжити боксерську кар’єру. Зараз актор, який у минулому був успішним боксером, активно тренується і вже влітку планує вийти на ринг.
Міккі Рурк, якому вже виповнилося 62 роки, влітку планує вийти на боксерський ринг. Як розповідає представник Рурка, актор ретельно готується до поєдинку, однак суперник для нього ще не знайдений. Оскільки Рурк дуже сумлінно ставиться до тренувань і незважаючи на свій вік, займається спортом не менше, ніж молоді боксери, бій може відбутися пізніше.
Минулого разу Міккі Рурк приміряв боксерські рукавички у листопаді минулого року. Бій проходив у Москві. Тоді його суперником став американець Еліот Сеймур. Актор переміг свого суперника достроково у другому раунді.
Раніше у ЗМІ з’явилася інформація про те, що суперник Рурка, якого актор переміг восени, був безпритульним, а сам бій – договірним, оскільки супротивник актора був надто слабкий, щоб битися на рівних. Однак підтвердження цьому немає.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео