Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Здоров’я Мерайї Кері під загрозою

Здоров’я Мерайї Кері під загрозою
212827 ПЕРЕГЛЯДІВ

Фізичне та психічне здоров’я популярної американської співачки Мерайї Кері, за словами її старшого брата Моргана Кері, перебуває під загрозою


Фізичне та психічне здоров’я популярної американської співачки Мерайї Кері, за словами її старшого брата Моргана Кері, перебуває під загрозою. Зірка протягом багатьох років зловживає алкоголем, тому брат співачки боїться за її життя.
Старший брат американської співачки Мерайї Кері Морган розповів про психічні проблеми сестри та її алкогольну залежність. Чоловік проводить паралель з Вітні Хьюстон і передбачає, що схожа доля може очікувати і на Мерайю.
За словами Моргана Кері, його сестра останнім часом рідко буває тверезою, крім того, вона зловживала алкоголем під час вагітності та після народження дітей. Перші серйозні проблеми з алкоголем у зірки виникли у 2001 році, коли в неї розвинулася серйозна психічна хвороба. Ще більше підштовхнули співачку до алкоголізму проблеми на особистому фронті – чоловік Кері Нік Кеннон, за словами брата зірки, не кохає її і лише користується популярністю та грошима співачки.
Така заява родича Мерайї Кері одразу привернула до себе увагу суспільства, однак, як розповідають, брат та сестра не спілкуються уже кілька років, протягом яких ситуація могла суттєво змінитися.



Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео