Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

П’ятдесят відтінків чорного та модна самоіронія культової Адель

П’ятдесят відтінків чорного та модна самоіронія культової Адель
216952 ПЕРЕГЛЯДІВ

Нещодавно британська суперзірка Адель шокувала прихильників заявою про те, що йде зі сцени. Щоправда, не на завжди, а «всього на декілька років», тобто до того моменту, коли її чотирирічний син Анджело зможе залишатися з нянею, а серце співачки не краятиметься від розлуки з дитиною. Коли Адель в останній раз залишала сцену, аби народити сина, її фанати чекали на нову платівку й концерти з 2011-го року. Після ж довгоочікуваного виходу «25» у 2015-му, британка побила всі музичні рекорди, нарешті ставши в один ряд із Мадонною, «The Beatles», «The Rolling Stones» та Леді ГаГою. Тож про те, що прихильники її забудуть, Адель не турбується зовсім.

 

Окрім незрівнянного таланту, зірку обожнюють і за її модні вподобання. Причому, стосується це як виграшних рішень, так і провалів на кшталт одягу співачки на початку кар'єри. Тоді Адель, котра ніколи не боялася критики, виходила у світ, незважаючи на модні тенденції та віддаючи перевагу власному комфорту, але разом із тим невигідно підкреслюючи свої пишні форми багатошаровими поєднаннями. Проте, з її одягу ніколи не зникали елементи чорного кольору.

З плином часу модний стиль Адель почав трансформуватися у бік вишуканого ретро. Стосувалося це не тільки довгих та, як і завжди, чорних суконь з ажурними вставками, а й макіяжу, акцент у якому співачка робила на пишні чорні вії та червоні губи. Свою жіночну талію артистка любить підкреслювати майже непомітним паском, а колір волосся, незважаючи на природний русявий, Адель змінила на ефектний блонд, котрий ще більше перетворив зірку на богиню ретро. Співачка зізнається, що їй подобається її сьогоднішній стиль, проте, комфорт для Адель, як і раніше, залишається первинним та головнішим за моду.


Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео