Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Китайці придумують власні прізвиська зіркам

Китайці придумують власні прізвиська зіркам
185447 ПЕРЕГЛЯДІВ

Китайські Інтернет-користувачі прозвали американську співачку Кеті Перрі «Фруктовою сестрою», зважаючи на її сценічні костюми у вигляді фруктів та гігантські плоди на сцені у якості декорацій на її шоу. 


Китайські Інтернет-користувачі прозвали американську співачку Кеті Перрі «Фруктовою сестрою», зважаючи на її сценічні костюми у вигляді фруктів та гігантські плоди на сцені у якості декорацій на її шоу. Під час одного з виступів у Китаї зірка на початку шоу вилізла на сцену з велетенського банана. Також в інтерв’ю Кеті Перрі згадала, що сама вирощує фрукти, які споживає, тому кмітливим китайцям не довелося довго морочитися з прізвиськом для неї.
А от британському актору Бенедикту Камбербетчу в Китаї придумали прізвисько «Кучеряве щастя». Дивне ім’я причепилося до зірки через його зачіску в серіалі про Шерлока Холмса.
Фронтмена американського поп-рок-гурту « Maroon 5» Адама Левіна китайці просто обожнюють. Вони причепили йому прізвисько «Кокетка Адам». Пояснюють це тим, що зірка часто викладає в мережу свої напівоголені фотографії, до того ж «має унікальний голос».
Дженіфер Лоуренс називають «Кузеном», або «Бяо Цзе». Напередодні церемонії Оскар у 2011 році один з Інтернет-користувачів у Китаї пожартував, що зірка - його двоюрідна сестра, і він дізнався про її перемогу в номінації «Найкраща актриса» особисто від неї. Лоуренс так і не отримала нагороду від всесвітньо відомої кіноакадемії, проте прізвисько прижилося.
Джастіна Тімберлейка кличуть просто і скромно- «Господар». Це через те, що актор і співак володіє безліччю брендів одягу, технічними компаніями та навіть полями для гольфу.
Найдивнішим прізвиськом у Китаї володіє американський актор Леонардо Ді Капріо. Його називають «Пікачу». Здавалося б, що персонаж аніме-мультфільму «Покемон» не має ніякого стосунку до голлівудської зірки. Проте у 2011 році на одній з церемоній вручення нагород ведучий заходу – китаєць ніяк не міг вимовити складне прізвище актора –Ді Капріо, назвавши його «Леонардо Пікачу» в прямому ефірі на телебаченні. Навіть сьогодні тайванські медіа та їх колеги в Гонконзі нахабно користуються цим прізвиськом, звертаючись до зірки.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео