Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Новини спорт: Формула-1. Гран-Прі Малайзії можуть перенести на більш пізніший час

Новини спорт: Формула-1. Гран-Прі Малайзії можуть перенести на більш пізніший час
79577 ПЕРЕГЛЯДІВ

Організатори Формули-1 розглядають можливість зміни початку перегонів на Гран-Прі Малайзії на більш пізніший час, а саме на 15.00 по місцевому часу.


Організатори Формули-1 розглядають можливість зміни початку перегонів на Гран-Прі Малайзії на більш пізніший час, а саме на 15.00 по місцевому часу. Таку рекомендацію дав Берні Екклстоун та "ФІА".
Таке рішення організаторів викликане минулорічною важкою аварією Жюля Бьянкі на японському турнірі. Тому за думками головних дійових осіб Формули-1, змагання повинні проходити і закінчуватися в такий час аби до фінішу сонце не сіло за горизонт.
У минулих сезонах на трасі в Сепангі починались з 16.00 за місцевим часом, однак під вечір у цьому місті дуже часто проходять опади у вигляді дощу, що призвело до зупинки змагань у 2009 році після 33 кіл з 56 запланованих.
Ці всі проблеми на автодромі в Сепанзі, керівник Разлан Разалі повідомив, що розгляне ідею початку змагань на його Гран-Прі о 15.00.
"Пан Екклстоун нагадав нам, що через інцидент на Сузуке "ФІА" рекомендувала певні часові рамки аби проводити змагання. У зв’язку з цим ми розглядаємо можливість перенесення часу старту перегонів в цьому році. Нам такий розвиток подій тільки на руку. Таким чином наше суспільство мало би змогу подивитися та побути на стадіоні,а після цього біля 5 години поїхати до своїх домівок. Пан Екклстоун наголосив на ідеї проведення гонки о 15.00 і ми прислухалися до його думки та дали на це згоду", - заявив Разалі.
Разлан Разалі дав коментар з приводу можливого проведення Гран-Прі у нічний час в Сепанзі, однак на його думку, це не станеться у найближчий час: "Якщо порозмислити, то нічний формат має великий ризик. Раніше пан Берні закликав нас замислитися про проведення змагань після опівночі, але я гадаю, зараз йому потрібно послухати промоутерів. Зараз ми точно не збираємося проводити перегони в ніч. Кожна траса унікальна по-своєму і не потрібно копіювати ідеї інших".

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео