Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Олені Вєховій потрібна допомога

96968 ПЕРЕГЛЯДІВ

Українській баскетболістці Олені Вєховій, котра у 1995 році була чемпіонкою Європи, терміново потрібна операція. Колишній спортсменці потрібно провести не одну операцію на суглобі лівого коліна та гомілкостопі, адже жінка страждає від ревматоїдного поліартриту. Декілька років тому Олені зробили операцію. За сприяння Федерації Баскетболу України Вєховій поставили штучний колінний суглоб замість зруйнованого власного. Однак доля послала Олені нові випробування й тепер їй знову доводиться переживати ту ж хворобу на іншій нозі. Чемпіонку поставили на чергу й обіцяють виділити кошти на штучний суглоб із бюджету. Однак, через те, що почався некроз кісткової тканини, оперативне втручання необхідне терміново. Вартість операції – сім тисяч доларів.

Вєховій, котра живе сама на пенсію по інвалідності у розмірі однієї тисячі шістсот шістдесяти гривень таку суму зібрати важко. Однак, Олена не втрачає надії й намагається з оптимізмом дивитися на життя та майбутнє.

Прохання до усіх небайдужих простягнути руку допомоги Олені Вєховій. Реквізити для допомоги: карта "Приватбанку" № 4149 4978 0131 8827 на ім’я Вєхової Олени Олександрівни.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео