Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

ЛеБрон Джеймс залишиться зіркою «Клівленд Кавальєрс» ще на три роки

ЛеБрон Джеймс залишиться зіркою «Клівленд Кавальєрс» ще на три роки
138078 ПЕРЕГЛЯДІВ

«Король баскетболу» - 31-річний культовий американський гравець ЛеБрон Джеймс – гратиме у статусі головної зірки «Клівленд Кавальєрс» ще, як мінімум, три роки. Інформацію про свій намір підписати черговий контракт з діючим чемпіоном баскетбольної ліги форвард підтвердив в інтерв'ю одному з популярних спортивних американських ЗМІ.

Варто відзначити, що минулого сезону саме неймовірний ЛеБрон став творцем шаленого успіху нинішніх баскетбольних чемпіонів «Клівленд Кавальєрс». Тому підписання нового контракту з професійним спортивним клубом дає «КК» можливість розтягнути власне чемпіонство на невизначений термін через отримання такого вражаюче результативного гравця як містер Джеймс.

Спираючись на фінансові пункти трирічного контракту між клубом та баскетболістом, ЛеБрон за увесь час своєї гри у складі «Клівленд Кавальєрс» отримає сто мільйонів американських доларів. Перші два роки афроамериканець, як і раніше, виступатиме у якості форварда, а в останній – третій – містер Джеймс вже перетвориться на гравця.

Цікаво, що минулого сезону баскетболіст у середньому отримував більше 25-ти очок за один матч у регулярних чемпіонатах та майже 27 пунктів – за виступи в іграх плей-офф.


Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео