Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Новини Спорту: Зустріч двох конкурентів "Індіани" та "Детройта" за потрапляння в зону плей-офф прине

Новини Спорту: Зустріч двох конкурентів "Індіани" та "Детройта" за потрапляння в зону плей-офф прине
211774 ПЕРЕГЛЯДІВ

Саме по такому сценарію і розпочалася зустріч – тільки після двох зіграних хвилин Брендон Дженнінгс потрапив м’яч із дистанції за яку присвоюють 3 бали.


"Індіані" характерний повільний та захисний баскетбол. Саме по такому сценарію і розпочалася зустріч – тільки після двох зіграних хвилин Брендон Дженнінгс потрапив м’яч із дистанції за яку присвоюють 3 бали. Відповідь від господарів була більш ніж переконливою – Девід Уест двічі розбирався із візаві у 3-секундній зоні, а Соломон Хілл забезпечив потрапляння із дальньої дистанції 7-3. Згодом гостям вдалося зрівняти рахунок: вдалими діями відзначилися "бігмени" "Пістонс" Андре Драммонд і Грег Монро, останній закинув м’яч з фолом.
Зустріч носила принциповий характер для атакуючого захисника "Пейсерс" Родні Стакі, котрий до цього сезону всю свою кар’єру захищав кольори нинішнього суперника "Індіани". Родні набрав перші свої очки після половини чверті. Дженнінгс показав, що він являється одним із кращих гравців ліги по перехопленням, вибивши круглого з рук опонента, Брендон на швидкості убіг від конкурентів і додав 2 очки. "Детройт" відірвався у рахунку на 8 очок і баскетболісти цього клубу могли відчувати себе впевненіше.
Перехопити лідерство у рахунку "Індіані" вдалося лише після 3 хвилин гри у другій чверті, однак їх перевага продовжувалася приблизно 5 секунд – Джоді Мікс був прицільним з середньої дистанції. 7 спроб запасного гравця господарів Майлза не приносили гідної ефективності, оскільки тільки 2 спроби достигли своєї цілі. Хорватський легіонер "Індіани" Рудеж чудово проявив себе в атаці, забивши 8 очок – 43-35. В кінці 1 половини три дальні кидки від грузили Дженнінгс та Коулдвел-Поп 51-49.
Оборонні редути "Індіани" на початку 3-го періоду призвели до чималої кількості хибних атак "Детройту". Дженнінгс продовжував феєрити із-за дальньої дуги і закинув тричі підряд, а одного разу спроба була забита із порушенням правил 68-68. Рудеж черговим попаданням оновив свій власний рекорд результативності кар’єри – 13 пунктів. При рахунку 87-87, матч достиг свого апогею за 6 хвилин до кінця поєдинку. За пів хвилини до кінця основного часу арбітри нагородили фолом в атаці Хіберта і при рівному результаті остання атака залишилася за "Пістонс". Більш холоднокровними у останньому епізоді гри виявився Драммонд, котрий із сиреною додав м’яч у кошик після поганого кидка Дженнінгса - 98-96.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео