Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Новини Спотру: 27 очок Ентоні Девіса дозволила святкувати перемогу "Пеліканс" над "Пістонс"

Новини Спотру: 27 очок Ентоні Девіса дозволила святкувати перемогу "Пеліканс" над "Пістонс"
211692 ПЕРЕГЛЯДІВ

Гості з Орлеану почали зустріч активніше – після череди заслонів Ентоні Девіс (гравець збірної США) вийшов на оперативний простір і відзначився середнім кидком, у наступній атаці Данте Каннінгем забив слем-данк. 


27 очок Ентоні Девіса дозволила святкувати перемогу "Пеліканс" над "Пістонс"
Гості з Орлеану почали зустріч активніше – після череди заслонів Ентоні Девіс (гравець збірної США) вийшов на оперативний простір і відзначився середнім кидком, у наступній атаці Данте Каннінгем забив слем-данк. Краще на початку поєдинку гості виглядали і у боротьбі на чужому щиті – турок Омер Ашик старався більш за інших 2-8. Почала виділятися дуель між важкими форвардами Девісом та Грегом Монро – Девіс поставив блок-шот Грегу, а той в свою чергу відповів організуванням швидкої атаки. Втрата м’яча захисником "Пеліканс" Еріком Гордоном призвела до швидкого прориву, який завершив Брендон Дженнінгс. Штатний снайпер "Нью-Орлеану" Райан Андерсон, легко позбувся від опіки свого опонента Сінглера та із середньої дистанції відзначився 20 очком для команди.
У другій 12-хвилинці запасний захисник "Пеліканс" Джиммі Фредетт у проході відзначився ендваном і рахунок став 33-22 впевнено на користь гостей. Згодом свій подвиг Фредетт повторив і різниця в зустрічі стала більш ніж переконливою на користь гостей. Після чергового дальнього потрапляння від Андерсона, наставник "Детройту" Стен Ван Ганді при рахунку 24-43, попросив тайм-аут. Після відпочинку Кентавіус Коулдвел-Поп зумів знайти м’ячем чужу корзину кидком із-за дуги, а після цього Андре Драммонд розібрався із візаві у 3-х секундній зоні.
Ентоні Девіс закінчив влучним кидком першу половину, так і розпочав 3-ю чверть – трибуни в "Детройті" вели себе дуже тихо 38-60. Головна сила "Пістонс" останніх переможних матчах – три очковий кидок, прорвався у Сінглера та Дженнінгса 46-64. Доволі часто гравці "Пеліканс" почали не встигати за Монро, котрий виходив на лінії штрафних кидків. Непорозуміння між гравцями "Пістонс" призводили до невчасних втрат. Ефектне добивання згори Девіса засмутило уболівальників на арені в "Детройті". Гарна кінцівка чверті від Дженнінгса дозволяла подумати господарям про включення за перемогу у даній баталії.
На початку заключних 12 хвилин форвард "Нью-Орлеану" Куінсі Пондекстер, двічі засмутив господарів потрапляннями м’ячами номіналом в 3 бали. Активніше заграв захисник "Поршнів" Джоді Мікс, котрий відзначався не тільки дальніми кидками, але і завершував проходи під кільце. Але різниця була настільки великою, що "Пеліканс" змогли її втримати 105-94.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео