Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Новини Спотру: "Даллас" зумів перервати 5 матчеву переможну серію "Денвера"

Новини Спотру: "Даллас" зумів перервати 5 матчеву переможну серію "Денвера"
53059 ПЕРЕГЛЯДІВ

Відкрити рахунок у зустрічі вдалося незмінному лідеру господарів паркету ("Маверікс") Дірку Новіцкі, котрий вирішив зарядити кидок із дальньої дистанції.


"Даллас" зумів перервати 5 матчеву переможну серію "Денвера"
Відкрити рахунок у зустрічі вдалося незмінному лідеру господарів паркету ("Маверікс") Дірку Новіцкі, котрий вирішив зарядити кидок із дальньої дистанції. Дірк продовжив зустріч феноменально – його команда повела у рахунку 10-2, а сам німець забив усі 10 командних пунктів, після чого Чендлер Парсонс зумів допомогти Новіцкі під час заробляння очок. Аарон Аффлало - тільки цей захисник "Наггетс" зумів перервати ривок візаві. А ось в наступній атаці форвард "Денвера" Вілсон Чендлер відзначився данком через свого центрового із однаковим прізвищем – Тайсоном Чендлером. Цей епізод повинен потрапити до найефектніших нарізок ігрового тижня.
На дальній кидок з кута Аффлало, господарі відповіли влучанням запасного розігрую чого Девіна Харріса 20-12. Фарід відзначився ефектним блок-шотом, тим самим, зупинивши швидку атаку "Далласа". Новачок "Денвера" захисник Джамір Нельсон, вийшов з лави запасних і у 1 атаці відзначився результативним накидом на аллей-уп Хіксону. Перші очки в 2-й чверті записав на свій рахунок Вілсон Чендлер 29-26. Бареа та Тайсон Чендлер показали свій аллей-уп і зробили відрив від суперників більш комфортним в 10 очок. Харріс не стримався і порушив правила на Лоусоні, котрий виконував триочковий кидок, однак розігруючий "Наггетс" примудрився потрапити лише 1 із 3 штрафних.
Триочковий Дірка на початку чверті змусив наставника "Наггетс" Брайана Шоу взяти перерву, оскільки відставання його підопічних було великим – 14 очок. Монта Елліс пішов напролом у 3-х секундну зону і закинув помаранчевого з-під Аффлало. Хіксон був активним під чужим кошиком і за це його суперники з "Далласа" відправляли баскетболіста на лінію штрафних 64-52. Нельсона пустили в прохід по лицьовій лінії і той скористався такою можливістю сповна – забив з фолом, а в наступній атаці реалізував дальню спробу 69-59. Тай Лоусон забив нестандартний дальній кидок – від щита.
Дорел Артур двічі з однієї позиції засмутив захист "Далласа", але його команді все одно не вдавалося зрівняти рахунок. Різниця в 6-10 очок на користь господарів зберігалася доволі довго, тому "Денвер" мав шанси на переможний ривок під кінець зустрічі. Однак досвідчені гравці "Маверікс" втримали позитивний результат і звели гру на свій рахунок 97-89 та перервали 5 матчеву переможну серію супротивника.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео