Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Новини спорт: Флойд Мейуезер-старший: "Після того як я побував у суді, Пакьяо перестав всіх нокаутув

Новини спорт: Флойд Мейуезер-старший: "Після того як я побував у суді, Пакьяо перестав всіх нокаутув
79478 ПЕРЕГЛЯДІВ

Батько та діючий наставник головної зірки боксерського цеху у всьому світі – непереможного Флойда Мейуезера-молодшого (47 перемог з них 26 достроково та жодного фіаско), продовжує говорити, що він не знає чи зможе відбутися поєдинок, на котрий очікує вся планета – між його сином та філіппінцем Менні Пакьяо (57 перемог, 5 нічиїх та 2 поразки). 


Батько та діючий наставник головної зірки боксерського цеху у всьому світі – непереможного Флойда Мейуезера-молодшого (47 перемог з них 26 достроково та жодного фіаско), продовжує говорити, що він не знає чи зможе відбутися поєдинок, на котрий очікує вся планета – між його сином та філіппінцем Менні Пакьяо (57 перемог, 5 нічиїх та 2 поразки). Мейуезер-старший залишається при думці, що його підопічний все-таки має вийти в ринг проти філіппінця.
"Всі люди до сих пір продовжують сперечатися та обговорювати цей подинок між Флойдом та Менні. Однак я не можу точно сказати, чи зможе така баталія відбутися. Обговорення та між двома боксерами стоїть на одному місці ось вже кілька років. Якщо у них у обох є бажання виграти один у одного, то їм потрібно проводити матч вже найближчим майбутнім. Гадаю, буде дуже неправильно та нерозумно не боксувати в такій зустрічі, адже вони мають вийти та відбоксувати між собою", - зазначив тренер Флойда Мейуезера-молодшого.
Також батько Флойда-молодшого, продовжив заявляти, що Пакьяо приймав заборонені препарати у проміжок своїх найкращих боксерських років. Раніше Менні навіть подав до суду на Мейуезера-старшого за наклеп, однак обидві сторони вирішили заключити мирову тоді.
"Багато людей можуть вважати філіппінця великим спортсменом. Всі ці його нокаути. Так чи інакше, за це я вирушив до суду. А потім раптом, після того як я побував у суді, він перестав всіх нокаутувати і не робить цього вже п’ять років. Ось такі справи. Він нокаутував всіх без розбору, кожен його удар опинявся для суперника смертельним для цього виду спорту", - заявив Флойд-старший.
Тренер виразив чергові негативні слова на рахунок Пакьяо, назвавши останній його бій не тим результатом, на який він очікував: "Якщо брати до уваги попереднього боксера проти якого філіппінець виходив у ринг, то він навіть не зумів отримати перемогу достроково. Адже Кріс Елджієрі був стовідсотковий любителем. Він проводив свої бої, як типовий любитель, а Пакьяо виявився заслабким аби його нокаутувати. Так він його надсилав у нокдаун і це було зроблено аж шість разів, але все одно йому не вдалося закінчити бій раніше запланованого терміну. Це більше схоже на якийсь жарт чи вигадану історію".

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео