Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Новини спорт: НБА. "Атланта" та "Торонто здобувають чергові перемоги в регулярному чемпіонаті

Новини спорт: НБА. "Атланта" та "Торонто здобувають чергові перемоги в регулярному чемпіонаті
106017 ПЕРЕГЛЯДІВ

"Атланта" - "Портленд" - 105: 99


"Атланта" - "Портленд" - 105: 99
Кінцівка січня часто стає мало не найспекотнішим порою року в НБА. Причому в цей момент баскетбол відходить на другий план, поступаючись місцем активним диспутам уболівальників, та й самих гравців, про склад учасників Матчу зірок. Не став винятком і нинішній сезон, коли до масового обурення уболівальників за бортом збірної Заходу виявився Деміан Лиллард.
Утім, в НБА рецепт для "скривджених" простий. Доводь не словом, ділом. З цим у Лілларда в останніх матчах не все здорово. Після не надто вдалого виступу в поєдинку проти "Клівленда" 24-річний плеймейкер не блиснув і проти змітає все на своєму шляху "Атланти".
Підопічні Майка Буденхольцера здобули 18 перемогу поспіль (рекорд клубу), а Ліллард, хоч і відзначився дабл-даблом, реалізував лише 6 кидків з гри з 20. Статистично його візаві Джефф Тіг, що заслужив місце в запасі збірної Сходу, виглядав не багатьом краще (13 очок, 11 промахів), зате відразу п’ять партнерів Тига відзначилися двозначної результативністю. Цього цілком вистачило, щоб нівелювати 37 очок у виконанні Ламаркус Олдріджа.
"Бруклін" - "Торонто" - 122: 127
Усе гірше йдуть справи у "Брукліна". У 2015 році команда здобула лише 3 перемоги в 14 матчах, втративши місце в зоні плей-офф. Черговою поразкою обернувся і поєдинок з "Торонто", хоча "Мережі" довго впиралися проти такого результату.
Поступаючись 17 очок по ходу другої половини, "Нетс" здійснив потужний камбек і навіть мав шанс виграти матч з сиреною, проте Брук Лопес змастив абсолютно відкритий кидок з 6,5 метра. У додатковий час останні володіння в ролі лідера починав уже "Репторс". І знов у "Брукліна" була можливість продовжити зустріч ще на 5 хвилин або перемогти. Але ні прохід Джаррета Джека, ні вільний триочковий Бояна Богдановича мети не досягли. "Мережі", що пропустили на восьме місце "Сходу" "Шарлотт", все виразніше відчувають дихання в спину. Це "Бостон", "Індіана" і "Детройт" поступово нагнітають тиск.

 

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео