Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

НБА. "Сан-Антоніо" та “Маямі” здобуває перемогу

НБА. "Сан-Антоніо" та “Маямі” здобуває перемогу
106078 ПЕРЕГЛЯДІВ

Досвідчені старички з "Сан-Антоніо" програли вже третій матч поспіль.


Чемпіони: третя поразка поспіль
Досвідчені старички з "Сан-Антоніо" програли вже третій матч поспіль. Краща, мабуть, пара неамериканських захисників світу Тоні Паркер - Ману Жінобілі змастила в чотири руки 13 кидків з гри з 18. Зусиль здертого з чужого щита чергового дабл-дабл (5 підбирань в атаці) Тіма Данкана виявилося недостатньо - як і снайперської вдачі Бориса Діао, що реалізували 3 з 4 триочкових (решта його партнери - 2 з 15). Втім, в плей-офф підопічні Грега Поповича все одно напевно потраплять, як і плетуться на восьмому місці Західної конференції "Оклахома-Сіті". Так що солодкого життя в матчах на виліт "Мемфісу" і "Голден Стейт" чекати точно не варто.
"Кліпперс": невдала погоня за "Мемфісом" Потенційні "клієнти" "Сперс" в першому раунді плей-офф з Мемфіса покірно бредуть назустріч турнірній долі, обігруючи всіх підряд. Цього разу їх жертвою стали "Кліпперс". Каліфорнійці, поступаючись "-8" за дві з половиною хвилини до кінця, добралися-таки до кінцівки - але втрата Кріса Пола зробила чудеса їх погоні марною, а його самого перетворила з потенційного героя матчу (кидки з гри - 13 з 22, триочкові - 2 з 3) в головного невдаху.
У ще одному кінцевому матчі - "Нью-Орлеанс" проти "Торонто" - перемогу першим приніс не надто ефектний, але надійний блок-шот Омера Ашика.
Горан Драгіч, перебравшись в "Майамі", влився в стартову п’ятірку (реалізація кидків - 9 з 14, триочкові - 2 з 4). Чого не скажеш про улюбленця Шакіла О’Ніла, новачка "Філадельфії" Джавейле Макгі, який за 12 хвилин отримав "-11" (настільки ж погано - тільки у Іша Сміта).

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео