Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

НБА. “Клівленд” та “Оклахома-Сіті” здобувають чергові перемоги

НБА. “Клівленд” та “Оклахома-Сіті” здобувають чергові перемоги
26652 ПЕРЕГЛЯДІВ

"Найгарячіша" команда ліги - "Клівленд Кавальєрс" зняла черговий скальп, цього разу в гостях у "Детройта"


“Детройт” – “Клівленд” - 93: 102
"Найгарячіша" команда ліги - "Клівленд Кавальєрс" зняла черговий скальп, цього разу в гостях у "Детройта". Для підопічних Девіда Блатта ця перемога стала 19-ю з останніх 21 матчів. Лідер "Вершників" Леброн Джеймс, який в попередній зустрічі перемістився на 21-е місце в списку найрезультативніших гравців за всю історію НБА, на цей раз обійшов Скотті Піппена і зайняв першу сходинку в іншій престижній номінації - кращих форвардів-розпасовщиків. У Детройті Король Леброн асистував партнерам 11 разів - на його рахунку стало 6142 передачі в регулярних чемпіонатах, на сім більше, ніж у легендарного "вірного зброєносця Майкла Джордана".
- Для мене це знаменна подія, - зізнався Джеймс після матчу. - Я ношу 23-й номер в честь Джордана, бо в дитинстві молився на Майкла. Однак тоді і не мріяв стати таким, як він, адже його гра була чимось недосяжним. А ось досягти рівня Піппена здавалося реальним. І в міру дорослішання я намагався багато чого перейняти у Скотті, зокрема його вміння робити передачі. Побити рекорд одного зі своїх кумирів - це, зізнаюся, дуже круто!
Багато в чому завдяки Джеймсу цілих вісім триочкових реалізував зоряний форвард "Клівленда" Кевін Лав.
“Оклахома-Сіті” – “Індіана” - 105: 92
Побоювання, що без вибулого як мінімум на тиждень MVP попереднього чемпіонату Кевіна Дюранта (йому, нагадаємо, замінили шуруп в стопі) результати "Оклахоми" підуть на спад, поки не виправдовуються. І виною тому одна людина - Рассел Вестбрук, який останнім часом демонструє, мабуть, кращий баскетбол в житті. Сьогодні він організував свій третій у нинішньому сезоні тріпл-дабл (20 очок, 11 підбирань, 10 передач) і забезпечив "громовержцю" сьому перемогу поспіль - тепер над міцною "Індіаною". З моменту визнання MVP Матчу зірок-2015 Уестбрук в чотирьох іграх незмінно асистував партнерам двозначне число разів, в середньому набираючи по 27 очок і роблячи по 8 підбирань! А адже проти "Індіани" він просидів на лавці всю четверту чверть...
- Вестбрук - один з найбільших баскетболістів сучасності, - висловився про головного героя вечора захисник "Пейсерс" Родні Стакі. - Він уміє все. І забивати, і віддавати, і підбирати, і орати в захисті. У нього є всі підстави претендувати на звання найціннішого гравця ліги.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео