Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Боксер-чемпіон Ентоні Джошуа зробив прогноз щодо бою-реваншу між Кличко та Ф’юрі

Боксер-чемпіон Ентоні Джошуа зробив прогноз щодо бою-реваншу між Кличко та Ф’юрі
216225 ПЕРЕГЛЯДІВ

Незважаючи на те, що очікуваний мільйонами бій-реванш між двома чемпіонами – українцем Володимиром Кличком та британцем Тайсоном Ф'юрі – відбудеться тільки у  листопаді, спортсмени зі світовим ім'ям вже починають ділитися власними прогнозами щодо поєдинку між зірками боксу.

Так, 26-річний Ентоні Джошуа – поки що ніким не переможений британський чемпіон світу за версією IBF у суперважкій вазі – вважає, що перемога у реванші належатиме Тайсону Ф'юрі і вдруге. Свою точку зору спортсмен аргументував тим фактом, що перший україно-британський двобій виграв теж Тайсон.

Але Джошуа зауважив, що розслаблятися на ринзі британцю ніяк не можна, оскільки Володимир Кличко є дуже технічним та сильним боксером, через що сказати точно, на чиєму боці перевага опиниться цього разу, досить важко.

Цікаво, що самим Ентоні захоплюються й інші боксери. Наприклад, екс-абсолютний чемпіон світу у також суперважкій вазі Леннокс Льюіс, котрий зауважив історичність моменту приходу Джошуа у світ великого боксу та вражаючу блискавичність, з якою 26-річний британець відправляє своїх супротивників у нокаут. Проте, з точки зору того ж Леннокса, боксувати з такими профі як Володимир Кличко чи Тайсон Ф'юрі, Ентоні ще зарано.


Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео