Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Тайсон Ф’юрі відмовився підтвердити дату бою з Володимиром Кличком

Тайсон Ф’юрі відмовився підтвердити дату бою з Володимиром Кличком
27302 ПЕРЕГЛЯДІВ

Здавалося б, що названа кілька тижнів тому дата «29 жовтня» у контексті довгоочікуваного бою-реваншу між українцем Володимиром Кличком – у минулому Чемпіоном світу у суперважкій вазі – та британцем Тайсоном Ф'юрі – тим самим боксером, котрий відібрав зароблений кров'ю і потом Кличка його ж престижний титул – не зазнає жодних змін. Але зі сторони Ф'юрі й досі не пролунало підтверджень відносно вищезазначеної дати спортивного реваншу.

Сам Володимир Кличко разом зі своїми представниками офіційно зазначив, що готовий вийти на ринг «Манчестер Арени» 29-го жовтня. Проте, боксер не може з упевненістю сказати того ж самого й про свого британського суперника.

За словами українця, менеджери Тайсона відмовляються підтвердити чи спростувати участь Ф'юрі у жовтневому поєдинку, сіючи, таким чином, ще більший хаос навколо персони скандального британця. Але тепер за справу взялися організації IBF, WBO та WBA, які надіслали офіційний запит менеджерам Ф'юрі, де зазначили, що мають бути проінформовані щодо участі Тайсона у майбутньому реванші. Дізнатися відповідь широкий загал зможе вже на початку цьогорічного серпня.

 


Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео