Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Менні Пак’яо знову вийде на боксерський ринг

Менні Пак’яо знову вийде на боксерський ринг
54347 ПЕРЕГЛЯДІВ

Філіппінець Менні Пак'яо - колишній чемпіон світу у восьми категоріях – залишивши блискучу спортивну кар'єру та зосередившись на політиці, аби, за його власними словами, зробити життя рідної країни кращим, неодноразово заявляв про те, що не збирається повертатися у світ професійного боксу, зважаючи на політичні обов'язки Менні перед філіппінським народом. Але свою обіцянку колишній боксер все-таки порушив, прийнявши спокусливу пропозицію бою з американцем Джессі Варгасом.

Чемпіон світу у напівсередній вазі за версією «WBO», містер Варгас є дуже серйозним майбутнім супротивником для філіппінця. Вже відомо, що двобій між спортивними легендами відбудеться в американському Лас-Вегасі 5-го листопада цього року. Радник Менні Пак'яо Майкл Конц зауважує, що боксер, аби позбутися надлишкової м'язової маси та згадати усі боксерські маневри, вже почав підготовку до поєдинку з американцем. Наразі філіппінець поступово нарощує темп тренувань через легкі пробіжки.

Варто відзначити, що його опонент Джессі, у той час як містер Пак'яо віддає увесь свій час тренуванням, почав вихвалятися власними намірами здивувати увесь світ, вийшовши на ринг проти Менні. З точки зору американця, після майбутнього програшу філіппінського екс-чемпіона, усі будуть говорити виключно про нову зірку боксу – Джессі Варгаса.


Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео