Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Володимир Кличко має намір засудити Тайсона Ф’юрі

Володимир Кличко має намір засудити Тайсона Ф’юрі
81470 ПЕРЕГЛЯДІВ

Пристрасті навколо майбутнього та очікуваного мільйонами вболівальників спортивного поєдинку між українським і британським боксерами все не вщухають. Хоча вже анонсований та підтверджений обома сторонами жовтневий бій-реванш між Володимиром Кличком та Тайсоном Ф'юрі, здається, позбавився будь-яких недомовок, нові подробиці, котрі оприлюднив український тренувальний табір, вказують на те, що перший двобій між спортсменами може відбутися у...залі суду.

Судитися з опальним британським боксером Володимир Кличко має намір через неодноразові спроби команди Тайсона переписати давно складений та підписаний обома спортсменами офіційний контракт на проведення спільного поєдинку. За словами українця, Ф'юрі все ще намагається змінити умови, регламентовані документом, через що Володимир, аби бій-реванш відбувся на законних підставах, змушений звернутися до суду.

Варто відзначити, що вперше поєдинок між Кличко та Ф'юрі мав відбутися ще 9-го липня поточного року. Але не судилося через травму британця. Тепер офіційна дата проведення феєричного двобою – 29-те жовтня 2016-го у Манчестері. В останнє на ринзі Володимир та Тайсон зустрічалися у кінці листопада минулого року, коли усі чемпіонські титули та пояси українця у результаті його першої з 2004-го року поразки, дісталися скандальному британцеві.


Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео