Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Сніг став на заваді матчам Кубку України

Сніг став на заваді матчам Кубку України
81529 ПЕРЕГЛЯДІВ

     За календарем зима почалася тільки зараз, але перші її втручання до життя українців були вже задовго до цього. Наступним на черзі виявився футбол: два з трьох поєдинків в рамках Датагруп Кубку України з футболу, які мали пройти 30 листопада, не відбулися.

     Першим було скасовано гру «Полтава» - «Шахтар», яка мала відбутися о 13:00. Таке рішення виніс головний арбітр зустрічі Сергій Берізка після огляду покриття стадіону «Локомотив», зазначивши, що газон повністю промерз, тому проведення матчу за таких умов може призвести до чисельних травм футболістів.

     Вслід за Берізкою рішення про скасування поєдинку виніс і арбітр зустрічі «Нафтовик-Укрнафта» - «Динамо» Ярослав Козик, який ще зранку припускав такий розвиток подій. «Шахтар» та «Динамо» повернулися до Києва, а у Федерації футболу тепер будуть розбиратися, хто винуватий у зриві двох матчів, адже неналежний стан газонів досить розповсюджене явище для України, а жеребкування проводилося ще місяць назад. Тож, на кому лежить відповідальність – на ФФУ, що не потурбувалися про зміну календаря чи місця проведення матчів, чи на клубах, які не підготували арени, розбиратиметься комітет.

     Єдиний матч, який все ж таки відбувся у середу, - це «Дніпро» - «Ворскла». Господарі поля зуміли вдруге за місяць переграти полтавську команду, знов вирвавши вольову перемогу; цього разу єдиний гол був забитий на 74-й хвилині Баланюком. Півфінал цього розіграшу стане дванадцятим для «Дніпра». Зазначимо, що лише тричі до цього команда виходила до головного матчу за Кубок, де усі рази поступалася донецькому «Шахтарю».

     Другий півфіналіст Датагруп Кубку України – «Миколаїв», який у матчі 26 листопада сенсаційно переграв вдома маріупольський «Іллічівець».


Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео