Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Чемпіонат України: результати сімнадцятого туру

Чемпіонат України: результати сімнадцятого туру
217231 ПЕРЕГЛЯДІВ

     Передостанній тур частини 2016 року майже завершено – залишилося лише відіграти поєдинок донецького «Олімпіка» з «Карпатами», який відмінили через стан поля у Сумах, де мала пройти гра. Втім, як не завершиться гра, змін до положення в турнірній таблиці вона не внесе – лише, в разі перемоги «Олімпіка», скоротить відставання донеччан від луганської «Зорі», яка продовжує втрачати очки.

     Матч «Чорноморець» - «Волинь» відкривав сімнадцятий тур, але своїх вболівальників порадувати голами команди не зуміли, тож по одному очку в активи – 0:0.

     Другим поєдинком суботи став матч «Ворскла» - «Динамо». Враховуючи гру столичної команди в останній час, важко сказати, що нічия є здобутком полтавської команди. Втім, 2:2, та відрив «Шахтарю» від киян становить вже 10 балів.

     Замикала суботню частину туру гра «Зоря» - «Дніпро», у якій продовжилися серії обох команд: «Зоря» продовжує втрачати очки, у той час як «Дніпро» їх, хоч і важко, але здобуває. Результат вже на турнірній таблиці: підопічні Михайленка піднялися з зони вильоту УПЛ та мають усі шанси йти далі. У цьому ж матчі – 2:3 на користь номінальних гостей.

     Продовжують безпрограшну серію донеччани у матчі «Шахтар» - «Сталь», який завершився з рахунком 2:0 на користь номінальних господарів. Ця перемога – вже п'ятнадцята у цьому сезоні для «гірників», і лише у двох нічиїх «Шахтар» втратив очки.

     Завершив сімнадцятий тур поєдинок «Зірка» - «Олександрія», у якому команди розписали мінімальну нічию 1:1.

     Без змін залишається трійка лідерів: «Шахтар» - 47, «Динамо» - 37, Зоря – 31.

     Зміни відбулися в зоні вильоту: тепер з 5 очками 12 місце посідають «Карпати», а 11 – «Волинь» з 10 балами, яку перегнав «Дніпро» на один пункт.

     У списку голеадорів продовжує лідирувати Мораєс з дев'ятьма забитими м'ячами.


Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео