Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Назвали кращих гравців групового етапу Ліги Чемпіонів

Назвали кращих гравців групового етапу Ліги Чемпіонів
244544 ПЕРЕГЛЯДІВ

     Кінець року, традиційно, став часом підбиття підсумків та нагородження найкращих футболістів. Вслід за визначенням володаря Золотого м'яча в Європі визначилися й з іншими званнями. Так, по завершенню групового етапу Ліги Чемпіонів, були названі одинадцять гравців символічної збірної цього етапу розіграшу.

     Цього року, нажаль, українцям місця у рейтингу не знайшлося: збірна групового етапу представлена гравцями десятьох європейських команд з семи країн світу.   Розташовані гравці були за схемою 3-4-3.

     До трійки нападників були включені Мертенс з "Наполі", Кавані з "ПСЖ" та центральний атакуючий - Мессі зі стану "Барселони".

     Четвірка півзахисників теж представлена різними клубами: Куарежма з "Бешикташу", Андре Сілва з "Порту", Озіл з лондонського "Арсеналу" та Махрез з "Лестер Сіті".

     На лінії захисту найкраще проявили себе на груповому етапі Ескудеро з "Севільї" та одразу два футболісти датського "Копенгагену" - Аугустінсон та Йоргенсен.

Найкращим воротарем минулого етапу розіграшу Ліги Чемпіонів у Європі визначили Яна Облака — словенського голкіпера, який захищає кольори "Атлетіко". В шести матчах Ліги Чемпіонів Облак пропустив лише два голи, допомігши своїй команді з єдиною поразкою вийти з групи на першій сходинці.

     Нагадаємо, в останній раз українці потрапляли до символічної збірної групового етапу Ліги Чемпіонів у минулому сезоні. Тоді Україну представив захисник київського "Динамо" Євген Хачеріді.


Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео