Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Новини спорту: Ла-Ліга. 18-й тур. “Реал Мадрид” здобуває впевнену перемогу над “Еспаньолом”

Новини спорту: Ла-Ліга. 18-й тур. “Реал Мадрид” здобуває впевнену перемогу над “Еспаньолом”
79558 ПЕРЕГЛЯДІВ

“Реал Мадрид” – “Еспаньол” 3 - 0

Голи: Хамес, Бейл, Начо.


“Реал Мадрид” – “Еспаньол” 3 - 0

Голи: Хамес, Бейл, Начо.

Після двох, найтяжких за своєю психологією, матчів мадридський «Реал» здобуває перемогу. «Сантьяго Бернабеу» разом з усіма вболівальниками, які вірять в «вершкових», сьогодні скуштував смак позитивного результату. Здавалося б, емблема чемпіона світу приносить невдачу, але ні, все добре.

Чесно кажучи, поразка «Еспаньола» читалася. Але інтерес був у тому, як покаже себе Мадрид. Причому господарі грали більше, ніж дивовижно. Контроль м’яча, пресинг, жорстокість там, де треба, різноманітні атаки - просто дивитися приємно! Плодом зусиль став швидкий і неймовірно красивий по розіграшу гол Хамеса. Далекий пас на Роналду, португалець блискуче скидає круглого, і колумбієць здорово забиває. Класно, оригінально, ефективно! Гості, вибігаючи в контратаки, відразу билися лобами і тут же отримували нові атаки, які у «галактікос» були першим, другим, третім і навіть четвертим темпом! Другий Гол - просто краса футбольна, яку не так - то часто бачиш. Удар зі штрафного від Бейла метрів з 25, і м’яч від штанги йде у ворота. Касілов навіть не здригнувся. А ні, здригнувся. Гарсія міг відіграти один м’яч, але врятував Ікер. Взагалі «Реал» грав весь тайм (та й всю гру) в своє задоволення, і зупинити його було неможливо.
Навіть у другій половині гри гості нічого не змогли створити. Мрачненько момент трапився в дебюті другого тайму. Коентрау сфолив і сам отримав пошкодження, та ще й червону. Але господарів, як я вже казав, було не зупинити і вони просто не помітили того, що грають в меншості. Час, що залишився домінували господарі, а гості тримали м’яч. Дуже сподобався Іско. Він в цьому матчі знову показав свій клас, міг навіть забити, але Касілов врятував.
У захисті у Мадрида порадували Пепе та Варан. Особливо француз. І на кутові вдається, і ворота захищає. А Арбелоа? Тиснув на фланзі, пустував, асист ще й на Начо зробив! Сьогоднішня генеральна тренування перед найважливішим матчем з «Атлетико» завершилася на ура. «Реал», по-моєму, повертається. У четвер побачимо небудь неймовірний камбек, або сльози на «Бернабеу». Час покаже!

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео