Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Новини спорт: Ла-Ліга. 19-й тур. “Барселона” на виїзді розгромила “Депортіво” завдяки хет-трику Месс

Новини спорт: Ла-Ліга. 19-й тур. “Барселона” на виїзді розгромила “Депортіво” завдяки хет-трику Месс
105966 ПЕРЕГЛЯДІВ

Депортіво - Барселона 0 - 4
Голи: Мессі (хет-трик), Сідней (АГ).


Депортіво - Барселона 0 - 4
Голи: Мессі (хет-трик), Сідней (АГ).
Не можна сказати, що сьогодні каталонці застосовували дикий пресинг. Команда діяла спокійно, але за рахунок великого бажання домоглися прекрасного результату. Барса розрізала захист, немов пиріг. Думаю, якби "синьо-гранатові" включили пресинг, то моментів стало більше, відповідно, Суарес точно б забив. Бідний уругваєць. Чудово грає, бігає багато, часом помиляється. Звичайно, зараз багато хто почне його докоряти, але на тлі гри Мессі - практично будь-хто виявляється незграбним. Але ж Луїс показує нелюдську працездатність, за рахунок чого він провокує суперника на помилку.
Крім усього іншого, подобається в Барсі те, що однією заміною тренер освіжає дві позиції. Така варіативність знадобиться в майбутньому. Іван Ракітіч сьогодні віддавав прекрасні передачі. Хорват важливий для команди, оскільки не тільки вміє грати в атаці, але й у відборі гарний. Такою грою він прикриває поки не зовсім стабільний футбол від Іньєсти. Іноді вік забирає найкращих.
Головний тренер "Барселони" Луїс Енріке після перемоги над "Депортіво" (4: 0) в рамках 19-го туру чемпіонату Іспанії зазначив, що лідер команди Ліонель Мессі готовий постійно підтверджувати рівень зірки світового футболу:
"Мессі проводить на високому рівні весь сезон. Він постійно грає не нижче певного рівня і це рівень світового класу .
Півзахисник "Барселони" Іван Ракітіч вважає "синьо-гранатових" однією великою родиною. Таку думку хорват висловив в інтерв’ю офіційному сайту клубу після перемоги каталонців над "Депортіво" з Ла-Коруньї (4: 0) в рамках чемпіонату Іспанії.
"Ми всі єдині, як одна велика родина. Ми повинні дотримуватися цього менталітету, адже попереду багато важливих матчів. Нам потрібна знакова перемога, над суперником на кшталт "Атлетіко " це буде хорошим стимулом "

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео