Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Новини спорт: "Мілан" поступився "Аталанті" та опинився у середині турнірної таблиці Серії А

Новини спорт: "Мілан" поступився "Аталанті" та опинився у середині турнірної таблиці Серії А
105969 ПЕРЕГЛЯДІВ

У нещодавніх матчах проти одних із головних діючих команд італійського чемпіонату "Наполі та "Ромою", "Мілан" здобув гарні результати, але пізніше команді Індзагі поступилася скромному "Сассуоло" та втратила кілька очок у грі проти "Торіно", тому нинішня зустріч з "Аталантою" могла наблизити клуб до зони єврокубків.


У нещодавніх матчах проти одних із головних діючих команд італійського чемпіонату "Наполі та "Ромою", "Мілан" здобув гарні результати, але пізніше команді Індзагі поступилася скромному "Сассуоло" та втратила кілька очок у грі проти "Торіно", тому нинішня зустріч з "Аталантою" могла наблизити клуб до зони єврокубків. Хоча один із аутсайдерів чемпіонату "Аталанта" не знала гіркоти поразок в останніх трьох зустрічах, до того ж колектив підсилив проблемну позицію забивним форвардом Маурісіо Пінільєю.
Господарі ("Мілан") непогано почали зустріч, дальнім ударом Бонавентури. Увесь тайм пройшов за такою схемою – міланці весь час тримали м’яч у себе, але часто помилялися у передачах, що давало змогу гостям контратакувати. Одна із таких атака мала закінчуватися на користь гостей – при виході 4-х на трьох футболісти "Аталанти" не реалізували більшість, оскільки вирішального удару у поперечку завдав Герман Денис.
Наступну можливість гості не розтринькали. Після обрізки у центрі поля Моралес вивів Дениса на оперативний простір з голкіпером і Герман забив 0-1. У другій частині матчу гості значно менше ловили мі ланців на випадах, але і господарі не змогли придумати варіанти для забиття голів. Вони атакували та проводили комбінації на підступах до карної зони, але це не призводило до дивідендів.
Були два епізоди пов’язані з подачами з кутового. Одного разу Де Йонг пробив головою, однак на шляху сфери опинився оборонець Рамі. В іншому випадку саме Рамі міг відновлювати паритет – футболіст із чудового положення завдав удару до рук воротаря. Таким чином "Мілан" не зумів проявити характер та показати нестандартний підхід до атака, за що колектив Індзагі втратив відразу три бали.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео