Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Новини спорт: Серія А. 20-й тур. “Мілан” на виїзді зазнає поразки від “Лаціо” виграючи походу зустрі

Новини спорт: Серія А. 20-й тур. “Мілан” на виїзді зазнає поразки від “Лаціо” виграючи походу зустрі
79484 ПЕРЕГЛЯДІВ

Цікаво, скільки разів по ходу цієї зустрічі тіфозі россонері ловили себе на думці, що з ними відбувається дежавю? “Мілан” зіграв з “Лаціо” так, як грав кілька тижнів тому на виїзді проти “Торіно”: забивши швидкий гол, почав відбиватися до фінального свистка.


Цікаво, скільки разів по ходу цієї зустрічі тіфозі россонері ловили себе на думці, що з ними відбувається дежавю? “Мілан” зіграв з “Лаціо” так, як грав кілька тижнів тому на виїзді проти “Торіно”: забивши швидкий гол, почав відбиватися до фінального свистка. “Лаціо” - більш класна команда, і саме з цієї причини зачепитися за нічию підопічним Індзагі цього разу не вдалося.
Мілан забив у своїй першій контратаці, і знову вирішив, ніби справа була зроблена. Це Менез відібрав в центрі поля м’яч у Басти, змістився ближче до штрафного майданчика і завдав удар з середньої дистанції з-під Цани. Маркетті свою команду не виручив.
Однак всю випадковість взяття воріт “Лаціо” почав демонструвати буквально відразу ж. Спочатку Кандрева, завдаючи удару по практично порожніх воротах, влучив у ногу Мексесу, потім Клозе, пробиваючи головою з забійної позиції, не зумів направити м’яч у ворота, а після - Лопес врятував “Мілан”, коли його воріт з гострого кута погрожував все той же Кандрева.
Не зумівши реалізувати свою тотальну перевагу до перерви, на другий тайм Орли вилетіли на поле надмотивований. І відразу ж кинулися в атаку, чого “Мілан”, судячи з усього, не очікував. Не минуло й шести хвилин, як “Лаціо” вже повів в рахунку! На 47-й хвилині Пароло в дотик з-під Поли замкнув простріл Раду з правого флангу, а на 51-й Клозе скористався грубою помилкою Монтоліво. Перебуваючи на своїй половині поля, Ріккардо покотив м’яч назад, не спромігшись перевірити, чи є в тій зоні гравець суперника. Клозе підхопив снаряд, після чого вразив ворота Лопеса в ближній нижній кут.
Індзагі зрозумів, що справа пахне голом і змінив ван Гінкеля з Бонавентурою на Пацціні і Черчі. Але було вже пізно. Зміна схеми з 4-3-3 на 4-2-3-1 ніяк не допомогла “Мілану”.
На 81-й хвилині господарі встановили остаточний рахунок: Пароло замкнув простріл Кандрева з правого флангу. Правда, цей епізод ознаменувався травмою ледь вийшов на поле Джорджевіча. Передача Кандрева адресувалася саме йому, але серб не зумів потрапити ногою по м’ячу, а після - невдало приземлився на газон.
Кінцівка зустрічі ознаменувалася бійкою Мексеса і Маурі, внаслідок чого француз побачив перед очима червоний колір. Мало того що Мілан Індзагі програв Лаціо за всіма статтями, так він ще й гідно це зробити не зумів ...

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео