Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Новини спорт: Австралія - переможець Кубка Азії 2015

Новини спорт: Австралія - переможець Кубка Азії 2015
238270 ПЕРЕГЛЯДІВ

Стартувала гра в досить нервовій і рівній боротьбі. 


Стартувала гра в досить нервовій і рівній боротьбі. Ніхто не хотів поступатися і в ключовий момент помилятися. Перший шанс після небезпечного розіграшу штрафного створили австралійці. Йедінак пробив зі стандарту вище стінки з корейських футболістів, але також над поперечиною воріт Кім Чжин Хена. Корейці відповіли своїм моментом також після розіграшу штрафного. Кім Сун Ен виконав класну подачу зі стандарту з лівого флангу атаки в район воротарського майданчика, де Квак Тае Хви головою з кількох метрів пробив неточно
Ближче до перерви ініціатива остаточно перейшла до підопічних Улі Штіліке. Міг забивати красивим ударом зльоту з центру чужій штрафній Сон Хин Мін, але футболіст Байєра відправив ігровий снаряд трохи вище цілі. Хороший шанс відзначитися зі штрафного з вигідної позиції був у Ки Сун Єна, але з вигідної позиції лідер корейської команди відправив м’яч прямо в руки Райану. Як не дивно, саме у часовий проміжок переваги Войнов Теджу вдалося відкрити рахунок у матчі підопічним Постекоглу. У ході контратаки Луонго отримав передачу в центральній зоні у чужій штрафній, пішов від суперника і точно пробив у кут воріт. За показником гол + пас Массімо вийшов у лідери турніру.
Отримавши настільки болючий удар перед самою перервою не відразу оговталися корейці і в другому таймі. Ледь не відзначився на його старті досвідчений Тім Кехілл. Удар ветерана під поперечину воріт парирував Кім Чжин Хен.
І все ж після оголошення арбітром останніх доданих трьох хвилин удача посміхнулася Південній Кореї. Самий зірковий футболіст нинішньої збірної Сон Хин Мін скористався метушнею в чужій штрафній, вискочив на ударну позицію по місцю лівого форварда і впевнено відправив м’яч у ближній кут воріт.
Гра перейшла в овертайм, де у команд знову з’явилися рівні шанси на успіх. Вже не настільки свіжі були підопічні Улі Штіліке в додатковий час. Свій Золотий гол Соккеруз провели на кінець першого додаткового тайму. Юрич зі свіжими силами блискуче розібрався з двома суперниками на правому краю чужого штрафного, після чого прострілив у воротарський, де Кім Чжин Хен при спробі м’яч перехопити відправив круглого прямо під удар також вийшов на заміну Троізі. Тренерські ходи Постекоглу знову принесли результат.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео