Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Новини спорт: Ліга 1. 23-й тур. “Марсель” мінімально обіграв “Евіан”

Новини спорт: Ліга 1. 23-й тур. “Марсель” мінімально обіграв “Евіан”
185353 ПЕРЕГЛЯДІВ

Перемога “ПСЖ”, яка б непереконлива вона не була, поставила “Марсель” у вкрай неприємне становище.


Перемога “ПСЖ”, яка б непереконлива вона не була, поставила “Марсель” у вкрай неприємне становище. Провансальці опустилися на третю сходинку турнірної таблиці, і тільки перемога над “Евіаном” могла дозволити їм зрівнятися з парижанами за набраними очками. Савойців поза всяких сумнівів сприймалися громадськістю як прохідного суперника, але численні проблеми “Марселя” тримали його шанувальників у напрузі.
Гості несподівано активно почали зустріч - вже на першій хвилині Васс спробував заробити пенальті, проте арбітр не побачив нічого кримінального в діях Фанні. “Олімпік”, втім, досить швидко перехопив ініціативу і почав методично шукати слабкі місця в обороні суперника. Треба сказати, що було їх зовсім небагато - небезпечні моменти біля воріт Лероя виникали виключно після стандартних положень.
Традиційно активним був Дімітрі Пайє, який невтомно засипав штрафну суперника незліченними навісними передачами, от тільки удари головою Жіньяка, Фанні і Імбула були неточними. Хороший шанс відзначитися був і у самого кращого асистента ліги - м’яч після його удару з-за меж штрафної пролетів в лічених сантиметрах над поперечиною.
“Марсель” великими силами йшов вперед і після перерви був винагороджений за наполегливість. На самому початку другого тайму Пайє видав класний сольний прохід, змусивши досвідченого Барбоса сфолити у власному штрафному - пенальті. До точки підійшов Жиньяк, який пробив не найкращим чином, але все ж переграв Лероя - 1: 0.
“Олімпік” вийшов вперед, що дозволило йому кілька зменшити оберти. “Евіан” скористався даною ситуацією, перехопивши територіальну перевагу. На жаль, скористатися ним савойців не змогли. Атаки їх були занадто прямолінійні, так що Манданда вступав у гру виключно після ударів Васса зі штрафного.
Провансальці без особливих зусиль довели зустріч до перемоги 1: 0, яка стала для них вже одинадцятий поспіль на Велодромі.

 

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео