Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Анонс: Ліга Чемпіонів 14/15. Донецький “Шахтар” – “Баварія” Мюнхен

Анонс: Ліга Чемпіонів 14/15. Донецький “Шахтар” – “Баварія” Мюнхен
26644 ПЕРЕГЛЯДІВ

Ліга Чемпіонів повертається після зимньої сплячки. Перші два поєдинки будуть зіграні у вівторок 17-го лютого.


Ліга Чемпіонів повертається після зимньої сплячки. Перші два поєдинки будуть зіграні у вівторок 17-го лютого. Перший поєдинок, французьке “ПСЖ” на своєму полі буде приймати лідера чемпіонату Англії лондонське “Челсі”, а в другому матчі, зіграє український “Шахтар” з лідером німецької “Бунденсліги” Мюнхенською “Баварією”. Цей поєдинок стане першим офіційним матчем для підопічних Мірчи Луческу, і знову донеччанам прийдеться грати вже звичному для них за останні пів року стадіоні “Арені-Львів”. Щодо гостей цього матчу “Баварії”, команда зараз знаходиться не в поганій формі, так як чемпіонат Німеччини вже як місяць розпочався, хоча вдалим для них початок сезону назвати не можна, вже і були показова поразка від“Вольсбурга” на виїзді, а також нічия з Шальке в себе вдома, дивлячись на ці результати можна впевнено сказати, що грати з ними можна, і не тільки грати але і надіятися на здобуття вдалого результату, особливо це стосується гри у Львові.
Щодо проблем з гравцями, то в української команди матч пропустить основний центральний пів-захисник Тарас Степаненко через отриману, ще на груповому етапі дискваліфікацію, ще одною втратою стала травма бразильця Бернарда. Щодо гостей, то поступово лазарет їхній порожніє, так в останньому матчі, на полі хоч і на заміну з’явився головна зірка Баварії, француз Франк Рібері, чекати його в основному складі можливо і не потрібно, але вийти на заміну може. Щодо втрати гостей то це звісно втрата лівого оборонця Лама, не ясно на скільки він вибув з гри, але гра цього німця могла б допомогти Баварії тримати вдалий результат.
Щодо головного арбітру матчу, ним буде іспанець Альберто Ундіано Мальєнко. На вівторок в цілому по Україні синоптики обіцяють похолодання, не сама футбольна погода прогнозується і у Львові - на момент початку матчу 6-7 градусів нижче нуля. Втім, приїзд такої команди, як «Баварія», буває навіть не щороку, і на «Арені Львів», і атмосфера буде найфутбольніша. Вже відомо давно, що обов’язково буде аншлаг. Всього заявок на квитки надійшло близько 70-ти тисяч, але стадіон зможе вмістити тільки половину бажаючих - «Шахтар» у Львові без підтримки не залишиться.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео