Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

В Україні буде чесний футбол - Президент ФФУ

В Україні буде чесний футбол - Президент ФФУ
212231 ПЕРЕГЛЯДІВ

Президент Федерації футболу України відвідав розташування української національної збірної і провів бесіду з тренерами, гравцями та персоналом команди. Він запевнив, що український футбол скоро докорінно зміниться у кращий бік


Президент Федерації футболу України відвідав розташування української національної збірної і провів бесіду з тренерами, гравцями та персоналом команди. Він запевнив, що український футбол скоро докорінно зміниться у кращий бік.
Андрій Павелко, нещодавно призначений на посаду Президента ФФК, поділився своїм баченням сучасних футбольних реалій, розповів про плани, яких він хоче реалізувати.
Головне, чого має досягти Павелко, - ліквідувати «закулісні ігри». Найголовніше для Федерації футболу, за словами її президента, - інтереси національної збірної. Зі свого боку Павелко пообіцяв зробити максимум для того, щоб український футбол був успішним.
Серед важливих проблем, які відзначив президент футбольної федерації, - проведення національного чемпіонату та розвиток дитячого футболу, який в Україні досі розвивався слабко. З приводу національного чемпіонату Павелко пообіцяв, що він існуватиме за будь-яких фінансових умов, оскільки за нинішніх обставин футбол здатний об’єднати країну, дати надію на щасливе майбутнє і допомогти подолати всі перешкоди, які заважають українцям.
Павелко повідомив і про те, що під час польоту до Севільї у літаку разом зі спортсменами перебуватимуть воїни, які отримали поранення під час АТО.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео