Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Форвард "Шахтаря" може перейти до "Мілану"

Форвард "Шахтаря" може перейти до "Мілану"
106553 ПЕРЕГЛЯДІВ

Форвард донецького футбольного клубу «Шахтар» Луїс Адріано імовірно перейде до італійської команди «Мілан»


Форвард донецького футбольного клубу «Шахтар» Луїс Адріано імовірно перейде до італійської команди «Мілан». В італійських виданнях з’явилася інформація, що керівництво «Мілану» готове дорого заплатити «Шахтарю» за бразильського нападника.
У кількох виданнях Італії повідомили про те, що футбольний клуб «Мілан» зробив вигідну пропозицію «Шахтарю» - викупити бразильського нападника Луїса Адріано. Італійці готові запропонувати донеччанам 12 мільйонів євро.
Контракт бразильця з «Шахтарем» закінчується за півроку, тож спеціалісти передбачають, що скоріше за все керівництво донецького клубу пристане на цікаву пропозицію.
Луїс Адріано, 28-річний нападник з Бразилії, є цікавим не лише для «Мілану». За офіційною інформацією, на нього претендували також римський клуб «Рома» та кілька турецьких команд.
Спортсмен, який починав кар’єру у молодіжній та збірній командах Бразилії, з 2007 року грає за донецький «Шахтар». Протягом майже 8 років він був визнаний найкращим бомбардиром чемпіонату України сезону 2013-2014, а також найкращим бомбардиром в історії «Шахтаря».

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео