Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Українські велогонщики на призових місцях Race Horizon Park for Peace

Українські велогонщики на призових місцях Race Horizon Park for Peace
53314 ПЕРЕГЛЯДІВ

Велогонка світу під назвою Race Horizon Park for Peace почала свої серії у професійних міжнародних велоперегонах Race Horizon Park 2015 з перемоги українських спортсменів


Велогонка світу під назвою Race Horizon Park for Peace почала свої серії у професійних міжнародних велоперегонах Race Horizon Park 2015 з перемоги українських спортсменів.
Українські спортсмени переповнені почуттями патріотизму, тож кожний успіх в тому чи іншому виді спорту – це наша особиста маленька перемога всієї великої країни.
Таким чином, на перших велосипедах прийшли до фінішу - Сергій Лакгуті з команди KOLSS-BDC TEAM з Криму,який отримав жадане золото, на другому місці – донеччанин Денис Костюк, а бронзовий щабель дістався також донецькому спортсмену - Анатолію Пахтусову, з команди ISD Continental Team.
Згідно правил, 20 учасників, які прийшли першими до фінішу, отримують фінансові призи. Загальний фонд змагання дорівнює - 3606 євро на день. А також за ними залишаються їхні очки, які йдуть на рахунок особистого рейтингу велогонщиків.
Найочікуванішим учасником змагань був відомий велогонщик Ярослав Попович, який змагався на чолі української команди.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео