Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Новини спорт: Мілош Раоніч: "Це був феноменальний тенісний поєдинок. Я зумів всю зустріч на рівних в

Новини спорт: Мілош Раоніч: "Це був феноменальний тенісний поєдинок. Я зумів всю зустріч на рівних в
211702 ПЕРЕГЛЯДІВ

У фінальній зустрічі тенісного турніру рангу АТР 250 в австралійському місті Брісбені, канадський перспективний тенісист, котрий вже займає досить високий 8 рядок серед усіх професіоналів, не зумів виграти титул в одиночному змаганні, адже на шляху Мілоша постала "жива легенда" – Роджер Федерер (4/6, 7-6 (2) та 4-6)


У фінальній зустрічі тенісного турніру рангу АТР 250 в австралійському місті Брісбені, канадський перспективний тенісист, котрий вже займає досить високий 8 рядок серед усіх професіоналів, не зумів виграти титул в одиночному змаганні, адже на шляху Мілоша постала "жива легенда" – Роджер Федерер (4/6, 7-6 (2) та 4-6). Сам канадський тенісист залишився задоволений своєю грою проти іменитого візаві.
"Це був феноменальний тенісний поєдинок. Я зумів всю зустріч на рівних вести боротьбу з Федерером. Я віддав себе усього у цій грі. В мене був гарний шанс аби перемогти у Роджера. Якщо уявити таку ситуацію, як сьогодні, місяць назад, то якби я програв свій перший сет, а потім ще поступався у вирішальному геймі і мій суперник мав би матч болл, тоді я би точно програв, навіть не зумівши нав’язати гідно опору. Але цього разу я зумів доборотися до останнього", - заявив Раоніч, котрий вийшов вперше у фінал за всі часи своїх виступів у Брісбені.
"Мені здається, що стиль гри Мілоша досить сильно змінився за останній час. Дуже цікаво спостерігати за тим, як він пристосовується до нової команди. Маю велику надію та навіть я залишуся впевненим у тому, що Мілош зможе показати гідні результати у цьому сезоні. Вже у минулому сезоні він показав усім шанувальникам тенісу, що його гра солідно зросла, тому я вважаю, що йому вдасться додавати з кожним поєдинком і в майбутньому", - розповів Федерер.
Варто зазначити, що у цій зустрічі швейцарець Федерер одержав знамениту 1000 перемогу. З цього приводу Мілош пожартував наступним чином: "По правді кажучи, я гадав, що Роджер має йти вже на двотисячну перемогу. Можливо Роджеру вже треба взяти себе в руки?".
Нагадаємо, що перемогу у парному розряді вдалося одержати британо-австралійському дуетові Джеймі Маррей і Джон Пірс, котрі зуміли зупинити пару у якій виступав наш співвітчизник – перша ракетка України Олександр Долгополов разом із японцем Кеєм Нішікорі (6-3, 7-6 (4)).

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео