Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Новини спорт: Новак Джокович виграв Australian Open

Новини спорт: Новак Джокович виграв Australian Open
185413 ПЕРЕГЛЯДІВ

Сербській тенісист Новак Джоковіч підтвердив, що він, на даний час є найсильнішим тенісистом на планеті, і переміг на Відкритому чемпіонаті Австралії з тенісу.


Сербській тенісист Новак Джоковіч підтвердив, що він, на даний час є найсильнішим тенісистом на планеті, і переміг на Відкритому чемпіонаті Австралії з тенісу. У фінальному поєдинку його суперником був британський спортсмен Енді Маррей. Поєдинок тривав більше трьох з половиною годин і проходив у безкомпромісній і рівній боротьбі. У перших двох сетах суперники обмінялись перемогами, причому доля сетів вирішувалась на тай-брейках. Перший сет виграв серб 7:6(5), а другому сильнішим був Маррей 7:6(4) Власне після такого початку серб взяв хід поєдинку у свої руки і впевнено переміг у двох наступних сетах 6:3 і :6:0.
Дане перемога стала уже п’ятою для серба на Australian Open і таким чином він став єдиним спортсменом в історії, якому п’ять разів вдавалось перемагати в Австралії. «Це просто фантастичний рекорд і я дуже радий, що зумів його встановити», заявив Джоковіч. Окрім цього варто додати, що перемогу і жіночому фіналі здобула американка Серена Вільямс, яка перемогла росіянку Марію Шарапову. Цікаво, що дана перемога стала для американки дев’ятнадцятою на турнірах серії Grand Slam, що є найкращим показником в історії тенісу.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео