Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Кріс Коламбус: « Я мрію зняти сіквел «Гаррі Поттера»»

160017 ПЕРЕГЛЯДІВ

Кріс Коламбус, знаменитий американський режисер, котрий працював над екранізацією перших трьох частин «Гаррі Поттера» нещодавно відкрив свою мрію стосовно того, що хотів би повернути на екран магічну та дружну трійцю у складі Герміони (Емма Уотсон), Рона (Руперт Грінт) та Гаррі (Деніел Редкліфф). Про таку мрію Коламбус розповів під час інтерв’ю, присвяченого виходу на великий екран фільма «Пікселі».

Однак режисер розуміє, що втілення його мрії в життя залежить від творця Поттеріани Джоан Роулінг. Кріс Коламбус зізнався, що не говорив про можливість сторення сіквелу з письменницею, але б дуже хотів дізнатися її точку зору. А також режисер зазначив, що збирався відзняти усі 8 фільмів про вихованців Хохвардсу, але робота над пригодами Гаррі Поттера зовсім не залишила йому часу на інші проекти.

Також режисер вважає, що і глядачам було б цікаво дізнатися про життя улюблених герої Поттеріани за ці 19 років, які пройшли з моменту великої битви та зустрічі на вокзалі.

А поки що прихильники магії з нетерпінням чекають 2016 року, адже на екрани вийде фільм «Фантастичні звірі і де їх шукати», сценарій до якого написала Джоан Роулінг.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео