Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

І парковки проінспектують

186889 ПЕРЕГЛЯДІВ

Борець за правду, особливо у сфері обслуговування, грізний «Інспектор» Ольга Фреймут вирішила розширити коло об’єктів, котрі вона збирається проінспектувати та відкрити правду про всі нюанси сервісу. Відтепер, пані інспектор візьметься за перевірку роботи та якості надання послуг транспортної інфраструктури українських міст. Крім того, телеведуча у своєму скандальному шоу збирається провести ряд інспекцій по … парковках. Це усе глядачі побачать у новому сезоні.

Також команда, яка працює над «Інспектором Фреймут» пообіцяла, що Ольга повернеться на місця, де попередньо здійснювала перевірку. Стало відомо, що до списку на повторну інспекцію потрапить дитсадок на Троєщині, одна із львівських шкіл, супермаркети та інші.

Також Ольга Фреймут планує показати реалії українського сьогодення через окремі життєві історії людей. Вдасться це панянці чи ні судити будуть її палкі прихильники. Однак варто зауважити, що ідея оцінити сервіс транспортної галузі у команди Фреймут виникла після того, як у «Ревізорі» озвучили про намір завітати з ревізією на залізничну дорогу.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео