Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

«Полон» презентують у лютому

106829 ПЕРЕГЛЯДІВ

Українські кіномитці також беруться за втілення гостросюжетних проектів у життя. Так, режисер Анатолій Матешко не пошкодував власних коштів, аби відзняти фільм «Captum» («Полон»), котрий розповість про жінку, яка має намір за будь-яку ціну визволити свого сина з полону, в який він потрапив разом з іншими підлітками. Охоронці влаштували таку собі гру, аби убивство полонених перетворити у розвагу. На жаль, і головна героїня стає заручницею у в’язниці, з якої не можливо вирватися.

Разом з Анатолієм Матешком над фільмом працювали продюсери Олександр Ітигілов та Антон Сладкевич.

Прем’єрний показ «Полону» відбувся під час шостого Одеського міжнародного кінофестивалю, а передпрем’єрний перегляд фільму пройшов у Каннах на кіноринку.

Директор дистриб’юторської компанії B&H Film Distribution Богдан Батрух на медіа-форумі Kiev Media Week запевнив, що українські глядачі зможуть переглянути кінофільм «Полон» в кінотеатрах. Приємно й те, що кінострічка відвідає понад 120 кінозалів, а не лише обласні центри. На великий екран «Полон» вийде мовою оригіналу – російською, без субтитрів.

В кінотеатрах «Captum» з’явиться аж у наступному році, і його дебют на великому екрані запланований на 4 лютого 2016 року.

Головні ролі творці фільму довірили Ларисі Руснак, Володимиру Горянському та Богдану Ступці.

Зйомки фільму тривали тиждень біля Броварів.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео