Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Твори Хемінгуея вперше вийдуть українською мовою

Твори Хемінгуея вперше вийдуть українською мовою
27328 ПЕРЕГЛЯДІВ

Наступного року вперше за історію незалежної України твори Ернеста Хемінгуея з'являться в українському перекладі. Про це повідомило "Видавництво Старого Лева", що отримало право видавництва українською мовою творів американського письменника.

 

Вперше в історії незалежної України твори американського письменника Ернеста Хемігуея вийдуть українською мовою, про що стало відомо з повідомлень офіційного сайту "Видавництва Старого Лева". Як відомо, воно перше з українських видавництво отримало право на видання творів Хемінгуея державною мовою. Цей успіх став результатом непростих переговорів з власниками прав на твори американського письменника. Отримання права видання тривалий час було серйозною проблемою для українського видавництва і вимагало неодноразових перемовин з правовласниками, причиною чого стала репутація України як держави, що несерйозно ставиться до дотримання авторських прав.

За інформацією видавництва, вже навесні 2017 року українські читачі зможуть прочитати деякі твори американського письменника рідною мовою.

 


Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео