Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Нове слово у туризмі

Нове слово у туризмі
244448 ПЕРЕГЛЯДІВ

     У Запорізькій області презентували новий туристичний маршрут, родзинкою якого стали як свіже повітря, первозданна природа, а найголовніше – сільський колорит.
     Сільський зелений туризм - сектор економіки, який заслуговує в Україні особливої уваги. Майже 70 відсотків території нашої країни становить саме сільська місцевість, більше 500 населених пунктів мають унікальну історико-культурну спадщину. Вже у п'яти селах саме Запорізького району такий вид туризму розвивається досить масштабно.
     Кожен підприємець, реалізовуючи свою справу і доводячи її до розуму, пройшов складний і довгий шлях: заманював інвесторів, отримував гранти, шукав розуміння і підтримку у представників обласної та районної влади, і, врешті-решт, навчався популяризувати своє дітище й залучати відвідувачів.
     До речі, бюджет 2016 року в Україні на розвиток туристичної галузі дорівнює нулю. Всієї туристичної галузі. Нулю. При цьому один із запорізьких ентузіастів на створення своєї ферми, іподрому, кемпінгу для туристів і на придбання тварин витратив, в цілому, 7 мільйонів доларів США.
     А заважає розвитку сільського туризму ряд проблем - відсутність методичної нормативно-правової бази, проблеми з отриманням земельних ділянок, відсутність фінансування даної туристичної галузі, а також профільних фахівців.


Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео