Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Новини України: Українську книжку для дітей видали в Південній Кореї

Новини України: Українську книжку для дітей видали в Південній Кореї
132396 ПЕРЕГЛЯДІВ

Книга подружжя Прохаськів «Хто зробить сніг», котра побачила світ у 2013-ому р. в «Видавництві Старого Лева», вийшла на міжнародний ринок книг. 


Книга подружжя Прохаськів «Хто зробить сніг», котра побачила світ у 2013-ому р. в «Видавництві Старого Лева», вийшла на міжнародний ринок книг. Видавництво "BookNBean Publisher" оприлюднило видання у Південній Кореї. Тож віднині дітки (й не лиш вони) мають можливість читати корейською мовою пропоновану розповідь про кротенят, міцну дружбу й взаємодопомогу, опіку й домашній прихисток. Книжка побачила світ із унікальним оформленням Мар’яни Прохасько, - повідомляється на сайті видавництва
«Хто зробить сніг» здобула перемогу в змаганні «Книга року ВВС – 2013», одержала відзнаку «ЛітАкцент року 2013». А також видання Тараса і Мар’яни Прохаськів увійшло до міжнародного реєстру «The White Ravens» у минулому році.
Раніше на інтернаціональний ринок вийшла друком ще одне видання «ВСЛ» – «Зірки і макові зернята» творчої майстерні «Аґрафка» (Р.Романишин і А.Лесіва). «Зірки і макові зернята» уже побачили світ у Франції й Південній Кореї. Скоро цей перелік поповнить і Аргентина.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео