Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Названо найбезпечніші туристичні міста

79525 ПЕРЕГЛЯДІВ

Незважаючи на тисняву з 38 мільйонів людей населення, у цьому місті ніколи не пануватиме беззаконня та безлад.


Незважаючи на тисняву з 38 мільйонів людей населення, у цьому місті ніколи не пануватиме беззаконня та безлад. Саме Токіо визнано найбезпечнішим місто для туристів на планеті. Згідно з опублікованою статистикою, гігантський вир людей та потік життя мегаполісу вважається найкращим для гостей Токіо.
У списку «Безпечні міста 2015 року», який був складений виданням «Economist», столиця Японії займає першу позицію як місто, яке має найвищий ступінь розвитку цифрової безпеки, безпеки в області охорони здоров’я, інфраструктури та особистої безпеки. І це незважаючи на те, що, за словами Організації Об’єднаних Націй, Токіо є найбільш густонаселеним містом на Землі.
У четвірці чемпіонів рейтингу одразу за Токіо йде Південно-Східно Азійська спокійна столиця –Сінгапур, а далі йде Осака (японське місто) та столиця Швеції – Стокгольм.
Ліберальне ставлення Амстердама до наркотиків та проституції не завадило голландській столиці посісти п’яте місце рейтингу. Шостим став Сідней – найбільше місто в Австралії. Потім - швейцарське місто Цюріх. На восьмому місці – одне з найбільших міст Канади – Торонто. Австралійський Мельбурн названий дев’ятим найдоброзичливішим містом планети. Єдине місто США, яке потрапило на десяте місце рейтингу – Нью-Йорк. Виявляється, що найбільше місто Америки є досить безпечним для туристів.
Також, обираючи найкраще місто для життя, люди обрали Торонто, одразу за цим містом йшов Монреаль. Канада вкотре доводить свої переваги для комфортного проживання населення. Токіо ж у цьому рейтингу опинився на 16-му місці.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео