Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Будинок профспілок буде таким як і раніше

Будинок профспілок буде таким як і раніше
132629 ПЕРЕГЛЯДІВ

Проект Будинку профспілок, який вчора критикували в інтернеті не має нічого спільного із реальним планами реконструкції


Проект Будинку профспілок, який вчора критикували в інтеренті не має нічого спільного із реальним планами реконструкції. Про це сьогодні заявив директор Благодійного фонду «Відродження Будинку профспілок» Василь Андреєв.
«Ескізи будівлі футуристичних обрисів не мають нічого спільного із дійсністю. Ескізи не є проектами, і виконані без замовлення і згоди власника Будинку Профспілок – Федерації профспілок України» - пояснив Андреєв.
Реконструкція будівлі передбачає збереження тієї архітектури і форм, які мав Будинок до 19 лютого минулого року, коли внаслідок акцій протесту там здійнялась пожежа.
Андрєєв наголосив, що відновлювані роботи ведуться без фінансової підтримки держави. Усі необхідні кошти Фонд "Відродження Будинку Профспілок" отримує від меценатів, українських та зарубіжних профспілкових організацій, а також від звичайного трудового колективу.
Вчора в мережі з’явилась ілюстрація проекту реконструкції Будинку профспілок і це викликало масу обурення. Українці одразу відреагували фотожабами та колажами. Однак автор ескізу пояснила, що це було лише авторське бачення архітектора, яке не претендує на втілення у реальність. Футуристичні форми об’єкту мали на меті зобразити крила янгола, який символізуватиме Небесну Сотню.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео