Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Ізраїльська компанія може допомогти Прикарпаттю у переробці твердих побутових відходів

Ізраїльська компанія може допомогти Прикарпаттю у переробці твердих побутових відходів
27171 ПЕРЕГЛЯДІВ

«NegevEcology» - одна з найбільших та найпопулярніших сміттєпереробних компаній Ізраїлю – виявила бажання допомогти українському Прикарпаттю в очищенні від твердих побутових відходів. Варто відзначити, що щоденна норма сміття, котре перероблюють заводи «NegevEcology» в Ізраїлі, складає неймовірні 6000 тонн.

Цікаво, що представники зазначеної вище компанії вже відвідали український регіон та обговорили з місцевою владою актуальні питання подальшої співпраці. Ізраїльська делегація приїздить до нашої країни не вперше: її медики постійно надають висококваліфіковану медичну допомогу українську військовим, постраждалим у зоні АТО. До того ж, між Україною та Ізраїлем вже налагоджено співробітництво у галузі імпорту та експорту найрізноманітніших товарів.

Представники «NegevEcology» дуже зацікавлені у черговому співробітництві з Українською державою. Це пояснюється не тільки інвестиційною привабливістю нашої країни на світовій бізнес-арені, а й спільним бажанням двох держав допомогти крихкій екології не втратити свою рівновагу. Якщо Україна та Ізраїль почнуть спільну діяльність, то наша країна після завершення процесу переробки сміття зможе отримувати біогаз, сировину, добрива і навіть електроенергію.


Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео