Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Браконьєри - злодії природи!

Браконьєри - злодії природи!
238588 ПЕРЕГЛЯДІВ

Сьогодні було помічено, що у Малинському районі на Житомирщині відбувається незаконне браконьєрське полювання


Колись у соціальних мережах була розповсюджена картинка водолаза, поруч з яким плаває акула, а під картинкою підпис: «Тут зображено найстрашнішого звіра, що вбиває десятки тисяч щороку. Він у ластах та масці».
Захист тварин - одна із головних проблем екологів усіх країн. Проте, як можна когось врятувати, якщо елементарно люди не слідують букві закону?
Сьогодні було помічено, що у Малинському районі на Житомирщині відбувається незаконне браконьєрське полювання.
Офіційний сезон майже добіг свого кінця. Проте, на території ДП «Малинський лісгосп АПК» продовжують вбивати тварин.
Займаються цим, звісно, браконьєри. До відома працівників Державної екологічної інспекції у Житомирі було доведено, що на території лісгоспу були встановлені дерев’яні вишки спостереження. За припущенням, саме з них вівся відстріл лісних мешканців. Крім того лісники знаходили незаконні засоби полювання: капкани, пастки, петлі, тощо.
ДП «Малинський лісгосп АПК» позиціонує себе, як захисники унікального лісного масиву району Полісся і тому, вважали за необхідне стежити не тільки за станом лісових угідь, але й захищати фауну, що збереглася у даному районі.
Всі незаконні вежі було знищено, а любителів незаконного полювання – затримано. На даний момент працівники Державної екологічної інспекції займаються справами більше десяти браконьєрських випадків полювання.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео