Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

У Таїланді прогриміли сім потужних вибухів лише за добу

У Таїланді прогриміли сім потужних вибухів лише за добу
135233 ПЕРЕГЛЯДІВ

Як мінімум, чотири особи загинули, а десятки зазнали поранень різноманітних ступенів тяжкості у результаті семи вибухів, котрі сталися в одній із туристичних мекк світу – популярному для відпочинку Таїланді – лише за минулу добу.

Зв'язок з міжнародним тероризмом правоохоронці не підтвердили. Серед причин, котрі могли запустити трагічний механізм вибухів у Королівстві, влада Таїланду назвала святкування Дня народження королеви Сирикіт 12 серпня та військове зіткнення сепаратистських угрупувань з тайською армією у трьох південних провінціях Таїланду.

Окрім місцевого населення, внаслідок вибухів було поранено декілька іноземних туристів, у тому числі й британців. Поліція Королівства зазначила, що усього від трагічних інцидентів постраждали чотири тайських території – Хаухін (один подвійний вибух, двоє загиблих), Сурат Тані (один подвійний вибух, один загиблий), Пхукет (один подвійний вибух, кількість поранених уточнюється) та Транг (один вибух, один загиблий). Ще одна бомба була вчасно знайдена та знешкоджена правоохоронцями.

Наразі відомо, що в організації вибухів приймали участь виключно місцеві зловмисники. Влада Таїланду вже прийняла усі необхідні міри з посилення режиму безпеки у місцях громадського скупчення, готелях та поряд із туристичними об'єктами.


Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео