Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Як охоронятимуть порядок у столиці на День незалежності?

Як охоронятимуть порядок у столиці на День незалежності?
108213 ПЕРЕГЛЯДІВ

У Києві вже готуються до святкування Дня незалежності України. Так, у день 25-річчя держави порядок у столиці забезпечуватимуть близько 5 тисяч правоохоронців, серед яких — поліцейські та бійці Національної гвардії.

Починаючи з 22 серпня київські поліцейські працюють у посиленому режимі, про що повідомив голова Національної поліції Андрій Крищенко. Під час брифінгу він розповів, що 24 серпня, у 25 річницю незалежності держави порядок у столиці забезпечуватимуть близько 5 тисяч осіб. При цьому порядок підтримуватимуть як поліцейські, так і бійці Нацгвардії. Крім того, у столиці в цей день будуть посилені заходи безпеки.

Усі святкові активності, що плануються на 24 серпня у столиці, вже розглянуті та узгоджені головою міста Віталієм Кличком. Так, серед нових можливостей — відвідування Верховної Ради всіма бажаючими протягом 30 хвилин, а на Співочому полі кожен зможе побачити святкові 3D інсталяції, присвячені видатним діячам держави.

Традиційно українці зможуть відвідати військовий парад, при цьому святкові заходи не включатимуть салют, оскільки цей вид розваги перебуває під забороною через військову ситуацію у державі.


Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео