Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Донецьк – це Україна: тимчасово окуповане українське місто відсвяткувало День Незалежності

Донецьк – це Україна: тимчасово окуповане українське місто відсвяткувало День Незалежності
216389 ПЕРЕГЛЯДІВ

Незважаючи на статус насильницько окупованого проросійськими терористичними угрупуваннями українського міста, величний донбаський Донецьк все одно знайшов спосіб приєднатися до патріотичного святкування сьогоднішньої 25-ої річниці Незалежності нашої держави.

Розпочався вищезазначений процес виконанням національного Гімну України о шостій ранку та щирим дикторським привітанням жителів Донецьку із сьогоднішнім святом. Хоча і Гімн, і вітання пролунали з прихованих динаміків на донецькій Набережній, жителі тимчасово окупованого українського міста оцінили цей неймовірно патріотичний та надихаючий на боротьбу за свободу жест.

Але далі – більше: на тому ж місті з'явився і великий надпис «Донецк. Украина. 24.08.16», фото якого вже отримало тисячі лайків у популярних соціальних мережах. А о 6:30 Донецьк потопав у колосальній кількості вітальних листівок, котрі українські волонтери скинули з безпілотника, аби привітати жителів українського міста з національним святом. Разом із листівками донеччани отримали й чудове нагадування про те, що Донецьк – це Україна та рекламу програми Служби безпеки України під назвою «Тебе чекають вдома». Нагадаємо про те, що в її основі лежить повернення на підконтрольну українському Урядові територію тих бойовиків, котрі добровільно здалися СБУ та не вчиняли тяжких злочинів під час АТО.


Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео