Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

У Сирії більше не воюють

У Сирії більше не воюють
108339 ПЕРЕГЛЯДІВ

До кінця 18-го вересня поточного року армія Сирії припиняє будь-які бойові дії зі свого боку. Ініціатором довгоочікуваного перемир'я у вже давно неспокійній країні стали Сполучені Штати Америки та Російська Федерація, чиї представники, закінчивши напружені 14-годинні перемовини, все-таки підписали угоду про встановлення режиму припинення вогню на території Сирії.

Варто відзначити, що початок перемир'я збігається з важливим для великої сирійської релігійної громади мусульманським святом Ід Аль-Адха. У разі дотримування встановленого в країні мирного режиму США та Росія планують розпочати обмін розвідданими і проводити спільні повітряні операції, націлені на знищення джихадистських терористичних угрупувань.

Незважаючи на той сумний факт, що під час військових дій Сирія вже втратила тисячі власних мирних жителів, запропоновані Америкою і Росією умови перемир'я відхилили місцеві повстанці. За словами представників сирійської повстанської організації «Ахрар Аш-Шам», пункти російсько-американської угоди не є мирною резолюцією та жодним чином не сприятимуть реалізації тих планів, котрі мають революціонери сирійської громади. Примітно, що зазначене вище угрупування воює проти «Ісламської держави».


Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео