Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Ракетні випробування на Херсонщині пройшли успішно

Ракетні випробування на Херсонщині пройшли успішно
217211 ПЕРЕГЛЯДІВ

     Турчинов повідомив про успішне проведення першого дня ракетних навчань, попри усі погрози Росії застосувати зброю у відповідь на перетин повітряного простору над Кримом. В ході випробувань, військовим вдалось досягти усіх запланованих цілей, без будь-яких змін у затвердженому плані. Турчинов додав, що випробування проводяться з відповідністю до норм міжнародного права.
     Окрім того, секретар РНБО запевнив, що згідно з розрахунками, жодна українська зенітна ракета не може приблизитись ближче, як на 100 кілометрів до простору Кримського півострова. Відтак, навчання розпочались згідно плану, незважаючи на повідомлення з погрозами зі сторони Росії.
     Нагадаємо, раніше Мінооборони Росії в офіційному листі повідомило, що збиватиме усі ракети, які перетнуть повітряний простір Криму, так як вважають, що дані навчання є небезпечними. Дещо згодом стало відомо про ввезення на територію Криму потужних ракет.
     Петро Порошенко, у відповідь на істерику Росії, заявив, що ракетні навчання відбудуться точно в запланований час, а саме 1 та 2 грудня, і на це не вдасться вплинути Російській Федерації.


Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео