Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

У Краматорську постраждав поліцейський за спробу припинити бійку

У Краматорську постраждав поліцейський за спробу припинити бійку
244633 ПЕРЕГЛЯДІВ

     Працівник поліції, який випадково став свідком жорстокого побиття людини просто на вулиці, за спробу припинити бійку отримав сокирою по голові.
     Під час інциденту працівник поліції не перебував на службі, проте, побачивши як четверо молодиків лупцюють людину, миттєво втрутився, за що й отримав сильний удар гострим предметом по голові. Після завданого удару, зловмисники сіли в автомобіль та намагались втекти. Та, на щастя, поблизу місця подій проїжджав наряд патрульної поліції, який надав першу допомогу постраждалому, а також викликав швидку допомогу та розпочав переслідування автомобіля, в якому нападники хотіли здійснити втечу.
     Вже у травматологічному відділенні лікарні, до якої було доставлено працівника поліції, в постраждалого діагностували відкритий перелом черепу та черепно-мозкову травму. У чоловіка, якого кинувся захищати поліцейський, лікарі виявили закриту черепно-мозкову травму, а також різноманітні забої та рани.
     Згодом, автомобіль зловмисників вдалось зупинити у іншому кінці міста Краматорськ. Для з'ясування усіх обставин даного інциденту, нападників було затримано та доставлено до відділу поліції.


Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео