Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

У столиці з'явився банк одягу

У столиці з'явився банк одягу
217527 ПЕРЕГЛЯДІВ

      У Києві відкрили банк одягу для всіх, хто потребує допомоги. У цьому пункті всі нужденні можуть безкоштовно отримати необхідні одяг, взуття і навіть побутову техніку. Організатори закликають киян долучатися до доброї справи і приносити до банку непотрібні речі.

      У столиці з'явився перший банк одягу, призначений для надання допомоги нужденним міста. У пункті, що відкрили поблизу станції метро Дорогожичі, всі охочі можуть безкоштовно вибрати для себе одяг, взуття, побутову техніку та інші речі.

      Різноманітні предмети одягу та побуту до пункту прийому приносять небайдужі громадяни. У перші ж дні на заклик активістів відгукнулася така кількість громадян, що організаторам довелося шукати додатковий склад для зберігання речей.

      Як розповідають організатори банку одягу, до них за допомогою приходять не лише безпритульні та бідні громадяни, але й пенсіонери та навіть молодь студентського віку.

      Жителі міста, які надають допомогу банку, не обмежуються лише одягом: приносять також книжки, дитячі іграшки, посуд та інше. Кілька відвідувачів банку змогли отримати навіть телевізори.

      Як розповідають організатори, благодійний банк буде працювати на постійній основі, тому одяг у ньому буде оновлюватися згідно сезону.

      Така благодійна організація не є першою в Україні: раніше банк одягу почав працювати в Івано-Франківській області.


Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео